Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yan-ping Li | - |
dc.contributor.author | Sukmanov, Valerii | - |
dc.contributor.author | Ma Hanjun | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T09:38:27Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T09:38:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Yan-ping Li, Sukmanov V., Ma Hanjun. The effects of high pressure processing on the meat and meat products: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 94-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | The effects of high pressure processing on the meat and meat products | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_52.pdf | 662.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.