Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYan-ping Li-
dc.contributor.authorSukmanov, Valerii-
dc.contributor.authorMa Hanjun-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:38:27Z-
dc.date.available2023-03-01T09:38:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationYan-ping Li, Sukmanov V., Ma Hanjun. The effects of high pressure processing on the meat and meat products: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 94-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleThe effects of high pressure processing on the meat and meat productsuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_52.pdf662.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.