Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorБоровікова, Н. О.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.contributor.authorФейзопуло, О. Е.-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:28:51Z-
dc.date.available2023-03-01T09:28:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Боровікова Н. О., Гавриш Т. В., Дугіна К. В., Фейзопуло О. Е. Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 91-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleВплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_51.pdf413.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.