Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597
Название: Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів
Авторы: Кравченко, Т. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кравченко Т. В. Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 90-91.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_49.pdf400.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.