Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24596
Назва: | Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки України |
Автори: | Єнакі, Я. Ю. |
Науковий керівник : | Крюкова, І. О. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Єнакі Я. Ю. Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки України. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р.; наук. кер. Крюкова І. О. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 47-50. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24596 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_18.pdf | 296.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.