Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрюкова, І. О.-
dc.contributor.authorЄнакі, Я. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:19:14Z-
dc.date.available2023-03-01T09:19:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЄнакі Я. Ю. Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки України. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р.; наук. кер. Крюкова І. О. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 47-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24596-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПідвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_18.pdf296.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.