Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24596
Title: Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки України
Authors: Єнакі, Я. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Крюкова, І. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Єнакі Я. Ю. Підвищення економічної ефективності виробництва продукції тваринництва як чинник забезпечення продовольчої безпеки України. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р.; наук. кер. Крюкова І. О. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 47-50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24596
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_18.pdf296.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.