Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24556
Title: Methodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industry
Authors: Maliuk, L.
Varypaiev, O.
Varypaieva, L.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Maliuk L., Varypaiev O., Varypaieva L. Methodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industry. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 144-145.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24556
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-144-145.pdf84.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.