Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24556
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Maliuk, L. | - |
dc.contributor.author | Varypaiev, O. | - |
dc.contributor.author | Varypaieva, L. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T16:49:04Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T16:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Maliuk L., Varypaiev O., Varypaieva L. Methodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industry. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 144-145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24556 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Methodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-144-145.pdf | 84.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.