Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaliuk, L.-
dc.contributor.authorVarypaiev, O.-
dc.contributor.authorVarypaieva, L.-
dc.date.accessioned2023-02-28T16:49:04Z-
dc.date.available2023-02-28T16:49:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationMaliuk L., Varypaiev O., Varypaieva L. Methodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industry. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 144-145.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24556-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleMethodological and the oretical considerations of serviceology in the hospitality industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-144-145.pdf84.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.