Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Назва: Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
Автори: Сабадош, Ганна Олександрівн
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161.
Короткий огляд (реферат): Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf190.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.