Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Назва: | Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою |
Автори: | Сабадош, Ганна Олександрівн Горальчук, Андрій Богданович Трощій, Тетяна Володимирівна |
Ключові слова: | пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування |
Дата публікації: | 2009 |
Бібліографічний опис: | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161. |
Короткий огляд (реферат): | Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf | 190.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.