Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадош, Ганна Олександрівн-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorТрощій, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-02-28T15:03:42Z-
dc.date.available2023-02-28T15:03:42Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523-
dc.description.abstractЗдійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпінопобідні молочні десертиuk_UA
dc.subjectкарагінанuk_UA
dc.subjectйота-карагінанuk_UA
dc.subjectпіноутворююча здатністьuk_UA
dc.subjectобґрунтуванняuk_UA
dc.titleОптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структуроюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf190.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.