Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24523
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадош, Ганна Олександрівн | - |
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Трощій, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T15:03:42Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T15:03:42Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523 | - |
dc.description.abstract | Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | пінопобідні молочні десерти | uk_UA |
dc.subject | карагінан | uk_UA |
dc.subject | йота-карагінан | uk_UA |
dc.subject | піноутворююча здатність | uk_UA |
dc.subject | обґрунтування | uk_UA |
dc.title | Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf | 190.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.