Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Title: Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
Authors: Сабадош, Ганна Олександрівн
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Keywords: пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування
Issue Date: 2009
Citation: Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161.
Abstract: Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf190.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.