Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24490
Назва: Vocational guidance English
Автори: Архипова, Вікторія Олександрівна
Муравйова, Олена Миколаївна
Крупей, Михайло Іванович
Ключові слова: англійська мова;професійне спілкування;аутентичні тексти
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Vocational guidance English: методичні рекомендації та тестові завдання для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання факультету товарознавства та торговельного підприємництва; уклад.: В. О. Архипова, О. М. Муравйова, М. І. Крупей; Харк. держ. ун-т. харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Даний збірник текстів, призначений для студентів факультету товарознавства та торгівельного підприємництва, має на меті вдосконалення вмінь і навичок практичного володіння англійською мовою у сфері професійної діяльності. Під час роботи з аутентичними матеріалами студенти навчаються самостійно обробляти нові джерела, вибирати для себе корисну інформацію та поповнювати свій запас професійної термінологічної лексики. Працюючи з текстами, студенти можуть не тільки поставити до них запитання різних видів або дати відповіді, які стосуються змісту, а й узагальнювати прочитане, пропонуючи, наприклад, власні заголовки, самостійно продукувати свої висловлювання з позиції спеціаліста, аналізувати, інтерпретувати та адаптувати інформацію відповідно до сучасних даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24490
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_VOCATIONAL GUIDANCE ENG_14.pdf2.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.