Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24486
Title: Розробка продуктів харчування з підвищеною харчовою цінністю
Authors: Кушнір, Н. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кушнір Н. А. Розробка продуктів харчування з підвищеною харчовою цінністю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24486
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_126.pdf118.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.