Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24475
Назва: | English for students of process engeneering and merchandise expertising |
Автори: | Архипова, Вікторія Олександрівна Муравйова, Олена Миколаївна |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | English for students of process engeneering and merchandise expertising: методичні вказівки та контрольні завдання для самостійної роботи для студентів заочного відділення навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу та товарознавчого факультету; уклад.: В. О. Архипова, О. М. Муравйова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012.109 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою навчання студентів англійської мови в немовному вузі є досягнення ними практичного оволодіння цією мовою, що передбачає при заочному навчанні формування вміння самостійно читати літературу за фахом з метою здобуття інформації з іншомовних джерел. Переклад (усний та письмовий) упродовж всього курсу навчання застосовується: а) як засіб навчання; б) з метою контролю розуміння прочитаного; в) як можливий засіб передачі одержаної при читанні інформації. Вирішальним фактором для розвитку навичок читання англійською мовою аутентичної літератури з фаху є накопичення достатнього лексичного запасу та оволодіння граматичними формами та зворотами, необхідними для перекладу та розуміння тексту. Фонетичний, граматичний та лексичний матеріал відпрацьовується у вправах. Вправи даються у визначеній послідовності, яка забезпечує поступовий перехід від формування первинних навичок при застосуванні граматичних зразків та лексики до створення мовних навичок та вмінь. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24475 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Arkhipova_ang_12.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.