Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24475
Название: English for students of process engeneering and merchandise expertising
Авторы: Архипова, Вікторія Олександрівна
Муравйова, Олена Миколаївна
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: English for students of process engeneering and merchandise expertising: методичні вказівки та контрольні завдання для самостійної роботи для студентів заочного відділення навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу та товарознавчого факультету; уклад.: В. О. Архипова, О. М. Муравйова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012.109 с.
Краткий осмотр (реферат): Основною метою навчання студентів англійської мови в немовному вузі є досягнення ними практичного оволодіння цією мовою, що передбачає при заочному навчанні формування вміння самостійно читати літературу за фахом з метою здобуття інформації з іншомовних джерел. Переклад (усний та письмовий) упродовж всього курсу навчання застосовується: а) як засіб навчання; б) з метою контролю розуміння прочитаного; в) як можливий засіб передачі одержаної при читанні інформації. Вирішальним фактором для розвитку навичок читання англійською мовою аутентичної літератури з фаху є накопичення достатнього лексичного запасу та оволодіння граматичними формами та зворотами, необхідними для перекладу та розуміння тексту. Фонетичний, граматичний та лексичний матеріал відпрацьовується у вправах. Вправи даються у визначеній послідовності, яка забезпечує поступовий перехід від формування первинних навичок при застосуванні граматичних зразків та лексики до створення мовних навичок та вмінь.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24475
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Arkhipova_ang_12.pdf1.28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.