Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.advisorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.advisorГорбань, О. В.-
dc.contributor.authorБроннікова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-28T11:25:25Z-
dc.date.available2023-02-28T11:25:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБроннікова О. В. Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Артеменко В. С., Горбань О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24451-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВиробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_112.pdf117.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.