Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorІльченко, Є. М.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:41:01Z-
dc.date.available2023-02-28T10:41:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationІльченко Є. М. Використання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24420-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання нових видів рослинних білків у технологіях ковбасних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_94.pdf109.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.