Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Название: | Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання |
Авторы: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Дата публикации: | 20-окт-2011 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 15-16 |
Серия/номер: | Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405 |
Располагается в коллекциях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-15-16.pdf | 245.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.