Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Название: Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання
Авторы: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 15-16
Серия/номер: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-15-16.pdf245.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.