Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorБілоус, В. І.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:10:15Z-
dc.date.available2023-02-28T10:10:15Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1-
dc.titleЗміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-15-16.pdf245.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.