Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Название: Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві
Авторы: Доманова, О. В.
Шубіна, Л. Ю.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 9-10
Серия/номер: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-9-10.pdf242.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.