Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДоманова, О. В.-
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-28T09:52:36Z-
dc.date.available2023-02-28T09:52:36Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationДоманова О. В., Шубіна Л. Ю. Принципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництві. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 9-10uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24402-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1-
dc.titleПринципи бар’єрних технологій у ковбасному виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-9-10.pdf242.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.