Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24376
Title: Основные аспекты повышения качества выпускаемой продукции
Authors: Заболоцкая, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковтунов, А. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Заболоцкая Д. С. Основные аспекты повышения качества выпускаемой продукции. Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", 8 жовтня 2020 р.; науч. рук. Ковтунов А. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 509-512.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24376
ISBN: 978-617-7602-83-4
Appears in Collections:Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_8.10.2020-185.pdf285.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.