Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24376
Назва: | Основные аспекты повышения качества выпускаемой продукции |
Автори: | Заболоцкая, Д. С. |
Науковий керівник : | Ковтунов, А. В. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Заболоцкая Д. С. Основные аспекты повышения качества выпускаемой продукции. Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", 8 жовтня 2020 р.; науч. рук. Ковтунов А. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 509-512. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24376 |
ISBN: | 978-617-7602-83-4 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_8.10.2020-185.pdf | 285.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.