Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24344
Название: Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019
Авторы: Гросул, Вікторія Анатоліївна
Балацька, Наталія Юріївна
Ключевые слова: підприємство ресторанного бізнесу;пандемія COVID-19;формат “take away”;безпека клієнтів;поведінка споживачів;інформаційно-комунікаційна модель;споживча воронка продажів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гросул В. А., Балацька Н. Ю. Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Том 31 (70), № 3. С. 121-126. DOI: https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-3-20.
Серия/номер: Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління;№ 3
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто основні проблеми та альтернативні підходи до організації діяльності підприємств ресторанного бізнесу в умовах розповсюдження загрози COVID-19. Розглянуто можливості застосування сучасних інноваційних інтернет-технологій для вирішення проблем розвитку та підтримки лояльності клієнтів. Запропоновано інформаційно-комунікаційну модель прийняття клієнтом рішення про адресну доставку ресторанних страв, яка орієнтована на підвищення рівня усвідомленості та впевненості в безпеці ресторанного продукту та сприяє структуризації знань про поведінку споживача підприємства ресторанного бізнесу. Як інструмент аналітики ефективності маркетингових заходів підприємства ресторанного бізнесу розроблено модель «споживчої воронки», яка створює можливість контролю поведінки клієнта за всіма етапами просування продукції в мережі Інтернет. З метою оптимізації процесу замовлень ресторанних страв визначені основні індикатори оцінки дій клієнта за ключовими аспектами: «увага → інтерес → бажання → дія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24344
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hrosul_balatska_vcheni_zapysky_tnu_vernadskoho_2020_31_3.pdf465.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.