Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24344
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гросул, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Балацька, Наталія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T16:01:24Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T16:01:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гросул В. А., Балацька Н. Ю. Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Том 31 (70), № 3. С. 121-126. DOI: https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-3-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24344 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні проблеми та альтернативні підходи до організації діяльності підприємств ресторанного бізнесу в умовах розповсюдження загрози COVID-19. Розглянуто можливості застосування сучасних інноваційних інтернет-технологій для вирішення проблем розвитку та підтримки лояльності клієнтів. Запропоновано інформаційно-комунікаційну модель прийняття клієнтом рішення про адресну доставку ресторанних страв, яка орієнтована на підвищення рівня усвідомленості та впевненості в безпеці ресторанного продукту та сприяє структуризації знань про поведінку споживача підприємства ресторанного бізнесу. Як інструмент аналітики ефективності маркетингових заходів підприємства ресторанного бізнесу розроблено модель «споживчої воронки», яка створює можливість контролю поведінки клієнта за всіма етапами просування продукції в мережі Інтернет. З метою оптимізації процесу замовлень ресторанних страв визначені основні індикатори оцінки дій клієнта за ключовими аспектами: «увага → інтерес → бажання → дія». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління;№ 3 | - |
dc.subject | підприємство ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | формат “take away” | uk_UA |
dc.subject | безпека клієнтів | uk_UA |
dc.subject | поведінка споживачів | uk_UA |
dc.subject | інформаційно-комунікаційна модель | uk_UA |
dc.subject | споживча воронка продажів | uk_UA |
dc.title | Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-2019 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hrosul_balatska_vcheni_zapysky_tnu_vernadskoho_2020_31_3.pdf | 465.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.