Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24287
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лебська, Т. К. | - |
dc.contributor.author | Шелегеда, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T12:04:03Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T12:04:03Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шелегеда О. О. Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 57. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24287 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_57.pdf | 119.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.