Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛебська, Т. К.-
dc.contributor.authorШелегеда, О. О.-
dc.date.accessioned2023-02-27T12:04:03Z-
dc.date.available2023-02-27T12:04:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШелегеда О. О. Особливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лебська Т. К. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24287-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості технології напівкопчених ковбас із прісноводних та морських гідробіонтівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_57.pdf119.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.