Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorХоліна, К. П.-
dc.date.accessioned2023-02-27T11:50:24Z-
dc.date.available2023-02-27T11:50:24Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХоліна К. П. Технологія соусів з емульсійною структурою з додаванням капсульних пробіотичних мікроорганізмів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пивоваров Є. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24283-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія соусів з емульсійною структурою з додаванням капсульних пробіотичних мікроорганізмівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_53.pdf119.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.