Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238
Название: | Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа |
Авторы: | Кондрашина, Лідія Анатоліївна Гурський, Петро Васильович Ладика, Віктор Іванович Сметанська, Ірина Миколаївна Гринченко, Ольга Олексіївна Омельченко, Світлана Борисівна Перцевой, Федір Всеволодович |
Ключевые слова: | піноутворення;напівфабрикату;желатин;ферменту трансглютаміназа;ксантан;вологоутримуючої здатності;тістова заготовка |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: Діса+ |
Библиографическое описание: | Кондрашина Л. А., Гурський П. В., Ладика В. І., Сметанська І. М., Гринченко О. О., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа: монографія. Харків: Діса+, 2023. 172 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238 |
ISBN: | 978-617-8122-27-0 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_zhelatin_ferment_23.pdf | 6.96 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.