Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238
Название: Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Авторы: Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Віктор Іванович
Сметанська, Ірина Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Ключевые слова: піноутворення;напівфабрикату;желатин;ферменту трансглютаміназа;ксантан;вологоутримуючої здатності;тістова заготовка
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: Діса+
Библиографическое описание: Кондрашина Л. А., Гурський П. В., Ладика В. І., Сметанська І. М., Гринченко О. О., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа: монографія. Харків: Діса+, 2023. 172 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238
ISBN: 978-617-8122-27-0
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_zhelatin_ferment_23.pdf6.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.