Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондрашина, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Ладика, Віктор Іванович | - |
dc.contributor.author | Сметанська, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T10:15:05Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T10:15:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кондрашина Л. А., Гурський П. В., Ладика В. І., Сметанська І. М., Гринченко О. О., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа: монографія. Харків: Діса+, 2023. 172 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-8122-27-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238 | - |
dc.description.abstract | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Діса+ | uk_UA |
dc.subject | піноутворення | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикату | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | ферменту трансглютаміназа | uk_UA |
dc.subject | ксантан | uk_UA |
dc.subject | вологоутримуючої здатності | uk_UA |
dc.subject | тістова заготовка | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_zhelatin_ferment_23.pdf | 6.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.