Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24232
Title: Проксеміка як складник ділової комунікації
Authors: Коваленко, А. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Руденко, С. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коваленко А. П. Проксеміка як складник ділової комунікації. Наук. кер. С. М. Руденко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 292
Series/Report no.: Суспільні та гуманітарні науки;Секція 16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24232
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-292.pdf135.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.