Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24221
Title: Новий спосіб покращення якості червоних кріплених виноматеріалів
Authors: Іовчева, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Осипова, Л. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іовчева І. О. Новий спосіб покращення якості червоних кріплених виноматеріалів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Осипова Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 25.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24221
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_25.pdf119.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.