Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24137
Название: Філософія: метод. вказ. до проведення семінарських занять зі спец. 274 «Автомобільний транспорт»
Авторы: Кобелєва, Даля Леонідівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Філософія : метод. вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 274 «Автомобільний транспорт». Державний біотехнологічний університет; авт.-уклад. Д. Л. Кобелєва. Харків : [б. в.], 2022. 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни «Філософія» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння студентами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс, питання для самоконтролю. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24137
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Filosofiya_FMI_274_22.pdf519.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.