Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24130
Title: Гербіциди і десиканти та технічні засоби їх застосування
Authors: Станкевич, Сергій Володимирович
Назаренко, Микола Миколайович
Положенець, Віктор Михайлович
Іжболдін, Олександр Олександрович
Немерицька, Людмила Вікторівна
Keywords: комбіновані гербіциди;похідні карбамінової кислоти;несиметричні триазини;будова обприскувачів;аерозольні генератори;дельтальоти
Issue Date: 2022
Publisher: Житомир: Видавництво «Рута»
Citation: Станкевич С. В., Назаренко М. М., Положенець В. М., Іжболдін О. О., Немерицька Л. В. Гербіциди і десиканти та технічні засоби їх застосування: навч. посіб. Житомир: Видавництво «Рута», 2022. 188 с.
Abstract: У навчальному посібнику значну увагу приділено екологічно безпечному застосуванню сучасних гербіцидів в інтегрованих технологіях вирощування сільськогосподарських культур. Представлено технічні засоби захисту рослин. Наведено відомості щодо регламентів застосування гербіцидів відповідно «Переліку пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні». Навчальний посібник призначений для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації зі спеціальностей 202 «Захист і карантин рослин», 201 «Агрономія» та 101 «Екологія». Буде корисним і для фахівців сільського та лісового господарства, Держпродспоживслужби, студентів закладів післядипломної освіти та організацій усіх форм власності, діяльність яких пов’язана з використанням гербіцидів і технічних засобів їх застосування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24130
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Herbitsydy_2022.pdf4.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.