Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24075
Title: Ukrainian history and culture
Other Titles: Українська історія та культура
Authors: Яковець, К. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Яковець К. Е. Ukrainian history and culture (Українська історія та культура). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 286-287
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: У доповіді йде мова про розвиток історії та культури України.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24075
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-286-287.pdf131.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.