Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24075
Title: | Ukrainian history and culture |
Other Titles: | Українська історія та культура |
Authors: | Яковець, К. Е. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Яковець К. Е. Ukrainian history and culture (Українська історія та культура). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 286-287 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді йде мова про розвиток історії та культури України. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24075 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-286-287.pdf | 131.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.