Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Title: Eco-friendly hotels and several important specialties they should have
Other Titles: Екоготелі та їхні особливості
Authors: Слюсар, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Борисова, А. О.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Слюсар А. А. Eco-friendly hotels and several important specialties they should have (Екоготелі та їхні особливості). Наук. кер. А. О. Колесник, А. О. Борисова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 269
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: У доповіді йдеться про екоготелі, певні їхні особливості, переваги та недоліки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-269.pdf131.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.