Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Title: | Eco-friendly hotels and several important specialties they should have |
Other Titles: | Екоготелі та їхні особливості |
Authors: | Слюсар, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесник, А. О. Борисова, А. О. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Слюсар А. А. Eco-friendly hotels and several important specialties they should have (Екоготелі та їхні особливості). Наук. кер. А. О. Колесник, А. О. Борисова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 269 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді йдеться про екоготелі, певні їхні особливості, переваги та недоліки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-269.pdf | 131.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.