Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолесник, А. О.-
dc.contributor.advisorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorСлюсар, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-24T11:29:45Z-
dc.date.available2023-02-24T11:29:45Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСлюсар А. А. Eco-friendly hotels and several important specialties they should have (Екоготелі та їхні особливості). Наук. кер. А. О. Колесник, А. О. Борисова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 269uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24035-
dc.description.abstractУ доповіді йдеться про екоготелі, певні їхні особливості, переваги та недоліки.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleEco-friendly hotels and several important specialties they should haveuk_UA
dc.title.alternativeЕкоготелі та їхні особливостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-269.pdf131.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.