Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24031
Title: Hotel business in a pandemic
Other Titles: Готельний бізнес в умовах пандемії
Authors: Середіна, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Удовенко, І. В.
Подворна, Л. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Середіна А. С. Hotel business in a pandemic (Готельний бізнес в умовах пандемії). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 267
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: З’ясовано, що внаслідок пандемії COVID-19, починаючи з 2019 р. відбулися значні зміни в організації роботи індустрії гостинності, спричинені запровадженням карантину та особливих умов праці цих закладів в Україні.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24031
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-267.pdf130.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.