Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУдовенко, І. В.-
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorСередіна, А. С.-
dc.date.accessioned2023-02-24T11:21:34Z-
dc.date.available2023-02-24T11:21:34Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСередіна А. С. Hotel business in a pandemic (Готельний бізнес в умовах пандемії). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 267uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24031-
dc.description.abstractЗ’ясовано, що внаслідок пандемії COVID-19, починаючи з 2019 р. відбулися значні зміни в організації роботи індустрії гостинності, спричинені запровадженням карантину та особливих умов праці цих закладів в Україні.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleHotel business in a pandemicuk_UA
dc.title.alternativeГотельний бізнес в умовах пандеміїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-267.pdf130.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.