Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24029
Title: | Restaurant business |
Other Titles: | Ресторанне господарство |
Authors: | Середенко, Н. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Удовенко, І. В. Подворна, Л. А. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Середенко Н. О. Restaurant business (Ресторанне господарство). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 266 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | Сфера обслуговування задовольняє потреби споживачів у харчуванні через мережу закладів ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24029 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-266.pdf | 131.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.