Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24029
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Удовенко, І. В. | - |
dc.contributor.advisor | Подворна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Середенко, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T11:17:50Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T11:17:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Середенко Н. О. Restaurant business (Ресторанне господарство). Наук. кер. І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 266 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24029 | - |
dc.description.abstract | Сфера обслуговування задовольняє потреби споживачів у харчуванні через мережу закладів ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 | - |
dc.title | Restaurant business | uk_UA |
dc.title.alternative | Ресторанне господарство | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-266.pdf | 131.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.