Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Title: | Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень |
Authors: | Нужна, Аліна Савицька, Наталія Леонідівна |
Keywords: | конкурентоспроможність;поживна цінність товару;державний контроль;законодавчі акти;українські виробники;ринок харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Нужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28. |
Series/Report no.: | Управління якістю;№ 10 (34) |
Abstract: | Для українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.