Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Title: Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень
Authors: Нужна, Аліна
Савицька, Наталія Леонідівна
Keywords: конкурентоспроможність;поживна цінність товару;державний контроль;законодавчі акти;українські виробники;ринок харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Нужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28.
Series/Report no.: Управління якістю;№ 10 (34)
Abstract: Для українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.