Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНужна, Аліна-
dc.contributor.authorСавицька, Наталія Леонідівна-
dc.date.accessioned2023-02-24T10:29:47Z-
dc.date.available2023-02-24T10:29:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006-
dc.description.abstractДля українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю;№ 10 (34)-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпоживна цінність товаруuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectзаконодавчі актиuk_UA
dc.subjectукраїнські виробникиuk_UA
dc.subjectринок харчових продуктівuk_UA
dc.titleЗапобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушеньuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.