Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Название: | Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень |
Авторы: | Нужна, Аліна Савицька, Наталія Леонідівна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність;поживна цінність товару;державний контроль;законодавчі акти;українські виробники;ринок харчових продуктів |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Нужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28. |
Серия/номер: | Управління якістю;№ 10 (34) |
Краткий осмотр (реферат): | Для українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.