Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24004
Назва: Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції
Автори: Котляр, Олег Володимирович
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключові слова: напівфабрикат;піноемульсійні системи;порошкоподібний продукт;дисперсність;жировий компонент
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Котляр О., Горальчук А., Гринченко О. Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції. Продовольча індустрія АПК. 2014. № 4. С. 21-24.
Серія/номер: Продовольча індустрія АПК;№ 4
Короткий огляд (реферат): Аналітичними дослідженнями визначено, що одним із напрямів подальшого розвитку технології сухих жирових напівфабрикатів для виробництва харчової продукції з піноемульсійною структурою є розробка принципово нової технології їх одержання шляхом розпилення жирової суміші на порошкоподібний наповнювач. Обґрунтовано інноваційне рішення – розробка науково-технологічних принципів технології одержання сухого жирового напівфабрикату для піноподібної продукції. Експериментально встановлено залежність дисперсності виготовленого продукту від температури порошкоподібного наповнювача під час розпилювання жирового компоненту та розроблено технологічну схему одержання сухого жирового напівфабрикату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24004
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kotlyar_prodovolcha_industriya_apk_2014.pdf919.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.