Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24004
Название: Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції
Авторы: Котляр, Олег Володимирович
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключевые слова: напівфабрикат;піноемульсійні системи;порошкоподібний продукт;дисперсність;жировий компонент
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Котляр О., Горальчук А., Гринченко О. Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції. Продовольча індустрія АПК. 2014. № 4. С. 21-24.
Серия/номер: Продовольча індустрія АПК;№ 4
Краткий осмотр (реферат): Аналітичними дослідженнями визначено, що одним із напрямів подальшого розвитку технології сухих жирових напівфабрикатів для виробництва харчової продукції з піноемульсійною структурою є розробка принципово нової технології їх одержання шляхом розпилення жирової суміші на порошкоподібний наповнювач. Обґрунтовано інноваційне рішення – розробка науково-технологічних принципів технології одержання сухого жирового напівфабрикату для піноподібної продукції. Експериментально встановлено залежність дисперсності виготовленого продукту від температури порошкоподібного наповнювача під час розпилювання жирового компоненту та розроблено технологічну схему одержання сухого жирового напівфабрикату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24004
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kotlyar_prodovolcha_industriya_apk_2014.pdf919.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.