Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-24T10:24:17Z-
dc.date.available2023-02-24T10:24:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКотляр О., Горальчук А., Гринченко О. Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції. Продовольча індустрія АПК. 2014. № 4. С. 21-24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24004-
dc.description.abstractАналітичними дослідженнями визначено, що одним із напрямів подальшого розвитку технології сухих жирових напівфабрикатів для виробництва харчової продукції з піноемульсійною структурою є розробка принципово нової технології їх одержання шляхом розпилення жирової суміші на порошкоподібний наповнювач. Обґрунтовано інноваційне рішення – розробка науково-технологічних принципів технології одержання сухого жирового напівфабрикату для піноподібної продукції. Експериментально встановлено залежність дисперсності виготовленого продукту від температури порошкоподібного наповнювача під час розпилювання жирового компоненту та розроблено технологічну схему одержання сухого жирового напівфабрикату.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПродовольча індустрія АПК;№ 4-
dc.subjectнапівфабрикатuk_UA
dc.subjectпіноемульсійні системиuk_UA
dc.subjectпорошкоподібний продуктuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectжировий компонентuk_UA
dc.titleЖировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kotlyar_prodovolcha_industriya_apk_2014.pdf919.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.