Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24004
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T10:24:17Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T10:24:17Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Котляр О., Горальчук А., Гринченко О. Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції. Продовольча індустрія АПК. 2014. № 4. С. 21-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24004 | - |
dc.description.abstract | Аналітичними дослідженнями визначено, що одним із напрямів подальшого розвитку технології сухих жирових напівфабрикатів для виробництва харчової продукції з піноемульсійною структурою є розробка принципово нової технології їх одержання шляхом розпилення жирової суміші на порошкоподібний наповнювач. Обґрунтовано інноваційне рішення – розробка науково-технологічних принципів технології одержання сухого жирового напівфабрикату для піноподібної продукції. Експериментально встановлено залежність дисперсності виготовленого продукту від температури порошкоподібного наповнювача під час розпилювання жирового компоненту та розроблено технологічну схему одержання сухого жирового напівфабрикату. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Продовольча індустрія АПК;№ 4 | - |
dc.subject | напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | піноемульсійні системи | uk_UA |
dc.subject | порошкоподібний продукт | uk_UA |
dc.subject | дисперсність | uk_UA |
dc.subject | жировий компонент | uk_UA |
dc.title | Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kotlyar_prodovolcha_industriya_apk_2014.pdf | 919.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.