Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24000
Назва: Інтегрований захист цукрових буряків від хвороб, шкідників і бур’янів
Автори: Положенець, Віктор Михайлович
Роїк, Микола Володимирович
Станкевич, Сергій Володимирович
Немерицька, Людмила Вікторівна
Журавська, Інна Анатоліївна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Житомир: Видавництво «Рута»
Бібліографічний опис: Положенець В. М., Роїк М. В., Станкевич С. В., Немерицька Л. В., Журавська І. А. Інтегрований захист цукрових буряків від хвороб, шкідників і бур’янів: навч. посіб. Житомир: Видавництво «Рута», 2022. 371 с.
Короткий огляд (реферат): Представлено вичерпну характеристику основних шкідливих організмів у посівах цукрових буряків та інтегровану систему заходів, щодо обмеження їх поширеності та шкідливості. Наведено велику кількість ілюстративного матеріалу, що значно покращує сприйняття матеріалу. Призначено для фахівців з агрономії, захисту і карантину рослин та екології, наукових співробітників і агрономів господарств різних форм власності, слухачів закладів післядипломної освіти, викладачам, студентам біологічних та сільськогосподарських спеціальностей закладів вищої освіти. Може бути використано для аудиторної та самостійної роботи студентів закладів освіти ІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальностей «Захист і карантин рослин», «Агрономія» та «Екологія» та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24000
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_zakhyst tsukrovykh buryakiv_22.pdf8.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.