Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24000
Название: Інтегрований захист цукрових буряків від хвороб, шкідників і бур’янів
Авторы: Положенець, Віктор Михайлович
Роїк, Микола Володимирович
Станкевич, Сергій Володимирович
Немерицька, Людмила Вікторівна
Журавська, Інна Анатоліївна
Дата публикации: 2022
Издательство: Житомир: Видавництво «Рута»
Библиографическое описание: Положенець В. М., Роїк М. В., Станкевич С. В., Немерицька Л. В., Журавська І. А. Інтегрований захист цукрових буряків від хвороб, шкідників і бур’янів: навч. посіб. Житомир: Видавництво «Рута», 2022. 371 с.
Краткий осмотр (реферат): Представлено вичерпну характеристику основних шкідливих організмів у посівах цукрових буряків та інтегровану систему заходів, щодо обмеження їх поширеності та шкідливості. Наведено велику кількість ілюстративного матеріалу, що значно покращує сприйняття матеріалу. Призначено для фахівців з агрономії, захисту і карантину рослин та екології, наукових співробітників і агрономів господарств різних форм власності, слухачів закладів післядипломної освіти, викладачам, студентам біологічних та сільськогосподарських спеціальностей закладів вищої освіти. Може бути використано для аудиторної та самостійної роботи студентів закладів освіти ІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальностей «Захист і карантин рослин», «Агрономія» та «Екологія» та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24000
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_zakhyst tsukrovykh buryakiv_22.pdf8.87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.