Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23983
Название: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу
Авторы: Губський, Сергій Михайлович
Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталя Василівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Аксьонова, О.Ф.
Ключевые слова: антиоксидант;кулонометрія;мармелад;маршмелоу
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Губський С. М., Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу. Східно-європейський журнал передових технологій. 2016. Т. 4. № 11(82). С. 43-50.
Серия/номер: Східно-європейський журнал передових технологій;№ 11(82)
Краткий осмотр (реферат): Методом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23983
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohiy_2016_4_11.pdf424.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.